• +31 (0)43 - 204 1007
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AutoPot AQUAbox systeem

Het AQUAbox systeem beschikt net zoals onze tuinkas systemen de gepatenteerde AQUAvalve technologie. AQUAbox systemen zijn ontworpen om te gebruiken in de volle grond en is om deze reden zeer geschikt voor alle formaten moestuinen, borders en daktuinen. Door een of meerdere systemen te combineren kunt u de systemen naast elkaar gebruiken.

aquabox_sp.jpg
Modulair voor ieder formaat moestuin

AQUAbox systemen kunnen eindeloos gecombineerd worden met alle andere AutoPot watergeefsystemen. AQUAbox systemen kunnen naast of achter elkaar geplaats worden en zijn hierdoor geschikt voor ieder formaat moestuin, daktuin en volkstuin.

Installatie

Plaats het AQUAbox systeem en de speciale linten volgens de instructies in de volle grond.

Het planten

Plant de groenten, fruit, kruiden en/of sierplanten om de AQUAbox module

Systeem aanzetten

Vul het aangesloten watervat met water en eventueel vloeibare plantenvoeding.

Time 2 Relax

Alle planten worden nu volledig automatisch voorzien van water en meststoffen, time to relax!

Ben een Urban Gardener
met AutoPot AQUAbox

Kweek groenten, fruit en kruiden the easy 2 way.

Spyder & Straight

Moestuinieren the Easy Way !
aquabox_spyder.jpg
De AQUAbox Spyder wordt direct in de grond geplaatst en geeft automatisch een water aan een oppervlakte tot 1.2m2 per systeem. De AQUAbox Spyder verdeeld het water gelijkmatig onder de grond d.m.v. 12 stuks meegeleverde capillaire linten.
AQUAbox Spyder is de oplossing voor het automatisch water geven van een moestuin. Zoals al onze watergeefsystemen heeft ook de AQUAbox geen elektriciteit, waterleiding, pompen of timers nodig. Eenvoudig aansluiten op een watervat of regenton en de AQUAbox geeft automatisch water aan een oppervlak tot 1.2m2 en is eenvoudig uit te breiden.
AutoPot AQUAbox systemen zijn snel, veilig en eenvoudig te installeren dankzij de meegeleverde koppelingen en accessoires. Verbind een of meerdere systemen met elkaar en koppel deze aan een watervat en het systeem is klaar voor jarenlang kweekplezier.
Betere oogst
automatisch voor 2 weken en langer
Waterbesparing
AQUAbox Straight werkt hetzelfde als het Syder model maar is bij uitstek geschikt voor het automatisch water geven zonder stroom aan bijv. growbags, smalle kweekbakken en plantenbakken. De capillaire mat verdeeld het water vanuit de AQUAbox geleidelijk aan de aarde.

De wortels groeien instinctief richting de waterbron en hechten zich vast aan de capillaire mat.
Betere oogst
automatisch voor 2 weken en langer
Waterbesparing
aquabox_straight.jpg
aquabox_spyder_3.jpg
aquabox_straight_2.jpg
aquabox_straight_1.jpg

Recent verkochte artikelen

sales.png

AutoPot Tuinkas bewatering!

AUTOPOT MISSIE

AutoPot automatische watergeefsystemen zijn geschikt voor het kweken van groenten, fruit, kruiden maar ook sierplanten. Wij willen het zelf kweken van groenten en fruit in tuin, tuinkas, serre en moestuin stimuleren door een veelzijdig en eenvoudig te gebruiken kweeksysteem aan te bieden voor jong en oud.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor meer informatie, support of maatwerk AutoPot systemen of bezoek onze AutoPot Online Webshop.

Contact

© 2023 AutoPot.nl. All Rights Reserved. Powered by AutoPot.nl