Levering door EU

Verzekerde verzending door Europa met Track & Trace

AutoPot | verzending en transport

Informatie over transport

Welkom op onze pagina over verzending binnen de Europese Unie (EU). We begrijpen dat het belangrijk is om duidelijkheid te bieden over hoe we onze producten binnen de EU verzenden.

Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen met betrekking tot dit onderwerp.

Verzending en Transport FAQs

De verzendkosten variëren afhankelijk van het gewicht, de afmetingen en de bestemming van de bestelling. Voor veel landen hanteren wij gratis verzending vanaf een bepaald bedrag. U kunt de exacte verzendkosten berekenen tijdens het afrekenproces voordat u uw bestelling plaatst. 

Wij verzenden wereldwijd. Tijdens het afrekenproces kunt u uw land selecteren om te controleren of verzending naar uw locatie mogelijk is. Staat uw land niet erbij? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je buiten de Europese Unie (EU) woont, kun je profiteren van belastingvrij winkelen. De prijzen op onze website zijn inclusief btw, maar zodra je je aanmeldt in de winkelwagen en het juiste afleveradres buiten de EU opgeeft, zal de btw automatisch worden verwijderd. Zo kun je genieten van extra besparingen.

De levertijd is afhankelijk van uw locatie en en de voorraadstatus. We streven ernaar om uw bestelling binnen 48 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Houd er rekening mee dat internationale zendingen mogelijk langer onderweg zijn vanwege douanecontroles en lokale bezorgdiensten. Wij verzenden onze producten vanuit Nederland en Duitsland.

Ja, zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackingnummer. U kunt dit nummer gebruiken om de voortgang van uw zending te volgen via de website van de vervoerder.

Indien uw bestelling beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en stuur foto’s van de beschadiging mee. Wij zullen ons best doen om het probleem snel op te lossen en u een passende oplossing te bieden.

Onze producten worden zorgvuldig en stevig verpakt om ervoor te zorgen dat ze veilig en in optimale staat bij jou aankomen.

We maken gebruik van neutrale dozen om je privacy te waarborgen, zodat de inhoud van de zending niet herkenbaar is.

Ons verzendteam besteedt speciale aandacht aan de verpakking om ervoor te zorgen dat je bestelling intact en onbeschadigd wordt afgeleverd.

Uiteraard is dit afhankelijk van de soort bestelling echter streven wij ernaar om een compacte en efficiënte verpakking te bieden, zodat je bestelling handig en gemakkelijk te hanteren is zodra deze bij je thuis aankomt.

Download de specificaties van je systeem

Download hier de Startergids

AutoPot aanbiedingenMore

AutoPot Shop online

Bezoek onze AutoPot Shop en ontdek het hele AutoPot assortiment.

Bekijk alles
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Aanbieding!
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 94,00 99,00

“In gardens, it’s not just plants and insects and microbes that grow. People grow too, and the best bit is that they don’t realize it’s happening. It just happens.” 

– Costa Georgiadis

Waarom kies je voor ons?