Optimaliseer je moestuin met AutoPot Aquabox

Bespaar tijd en water met AutoPot Aquabox

AQUAbox Straight

Slimme bewatering voor borders en bloembakken.

AutoPot AQUAbox productinformatie

Spyder logo

Wil jij ook genieten van gezonde, bloeiende planten zonder daar al te veel moeite voor te hoeven doen? Dan is het AutoPot Aquabox Straight en Spyder systeem dé oplossing voor jouw moestuin of border! Dit innovatieve systeem is speciaal ontworpen om jouw planten op een efficiënte en waterbesparende manier te verzorgen.

Met het AutoPot Aquabox systeem hoef je niet langer handmatig water te geven aan jouw planten. Het systeem werkt namelijk op basis van zwaartekracht en capillaire werking, waardoor het water automatisch wordt verdeeld over de planten. Dit betekent dat je tijd bespaart en dat jouw planten altijd voldoende water hebben, zelfs tijdens een droge periode.

Verbeter de groei van jouw moestuin met AutoPot

 Deze Aquabox Spyder en Straight zijn voorzien van een AQUAvalve5 en worden aangesloten op een watertank. De Aquaboxes zorgen voor een geleidelijke en gelijkmatige watertoevoer naar de wortels van de planten via capillaire linten, waardoor ze optimaal kunnen groeien en bloeien.

Het grote voordeel van het AutoPot Aquabox Straight en Spyder systeem in moestuinen is dat het zeer waterbesparend is. Het systeem zorgt er namelijk voor dat er alleen water wordt gegeven wanneer de planten het nodig hebben, waardoor er minder water verloren gaat aan verdamping en drainage. Bovendien hoef je dankzij het systeem niet meer handmatig water te geven, wat tijd en moeite bespaart.

Kortom, het AutoPot Aquabox Straigh en Spyder systeem is een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke manier om jouw moestuin of border van water te voorzien.

AQUAbox shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot AQUAbox

Straight: voor borders en moestuinen van 40cm x 90cm*
Spyder: voor moestuinen van 1.2M2*

* Per systeem.

Tip!: Meerdere systemen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

Meer downloads

AQUAbox moestuin systemenMeer

Spyder logo

AQUAbox Deals

de eenvoudige manier om planten te laten groeien. Profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk alles

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?