AutoPot Tray Systemen

AutoPot Auto3, Auto5, Auto8 en Auto9 productinformatie.

 

Auto9 Tray systemen

Maximaliseer je kweekoppervlak.

Auto8 Pot

AutoPot Tray Systemen

 

Stelt u zich eens voor dat u uw beschikbare kweekruimte maximaal kunt benutten. Met tray-systemen wordt dit mogelijk. Deze systemen bieden telers de mogelijkheid om meer planten te kweken in dezelfde ruimte, waardoor uw opbrengst aanzienlijk kan toenemen.

Bovendien zijn ze perfect voor gebruik met verplaatsbare rekken en roltafels, wat betekent dat u uw groeiruimte verticaal kunt uitbreiden zonder extra inspanningen.

In de wereld van gewassen telen, draait alles om plantgezondheid en efficiëntie. Tray-systemen bieden de perfecte oplossing voor beide aspecten.

Plantgezondheid en Efficiëntie

Wanneer het aankomt op plantgezondheid, is het ontwerp van tray-systemen gericht op het minimaliseren van stilstaand water, waardoor het risico op wortelrot wordt verminderd. Hierdoor gedijen uw gewassen optimaal, en door het gebruik van AutoPot XL FlexiPot kunt u zelfs de groeipotentie van uw planten maximaliseren. Dit leidt tot gezondere en sterkere planten, wat op zijn beurt de opbrengst verhoogt.

Efficiëntie is een andere cruciale factor. Tray-systemen verbeteren niet alleen de gezondheid van uw planten, maar ook uw eigen efficiëntie als teler. Het deksel van het tray-systeem voorkomt dat licht en vuil de tray binnendringen, wat het teeltproces stroomlijnt. Bovendien is het monteren van zowel het deksel als de inhoud van het tray-systeem een snelle en eenvoudige taak, wat kostbare tijd bespaart.

Als serieuze teler kunt u met tray-systemen een gezonde en efficiënte teelt bereiken, met maximale opbrengst en minimale kosten.

Tray Systemen shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot Tray systemen

Auto3: l 114,5cm x b 38,5cm x h 12cm / 25L XL pot of 20L FlexiPot
Auto5: l 121cm x b 121cm x h 10,5cm / 35L FlexiPot
Auto8: l 119,5cm x b 53,5cm x h 10,5cm / 8,5 pot of 15L pot
Auto9: l 114,5cm x b 104,5cm x h 10,5cm / 25L XL pot of 20L FlexiPot

Tip!: Meerdere systemen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Voor meerlaagse oplossingen neem contact met ons op.

Meer downloads

Tray SystemenMeer

Auto8 Pot

Tray Systemen Deals

Multifunctionele tray systemen in diverse formaten. Profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk alles
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 230,00.Huidige prijs is: € 210,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 220,00.Huidige prijs is: € 200,00.

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?