1Pot XXL – 35L en 50L pot Systeem

Kweek grote planten als een PRO – Bestel nu en zie het verschil!

XXL Master Logo

AutoPot 1Pot XXL productinformatie

 

Als u op zoek bent naar een bewateringssysteem dat geschikt is voor grotere planten, dan is het AutoPot XXL systeem de perfecte keuze voor u. Dit innovatieve systeem is ontworpen voor 35L en 50L stoffen potten en maakt gebruik van een speciale verkleiningsring, waardoor beide maten in de XXL tray passen.

Een van de voordelen van het AutoPot XXL systeem is dat het is voorzien van de AquaValve5. Dit is een unieke 3-delige klep die automatisch de watertoevoer naar uw planten regelt, waardoor uw planten altijd de juiste hoeveelheid water krijgen. Stroom, timers en pompen zijn niet noodzakelijk omdat het systeem werkt door zwaartekracht.

Dit zorgt ervoor dat uw planten gezonder blijven en dat u tijd bespaart doordat u niet meer handmatig water hoeft te geven.

 

Maximale groei, minimale inspanning: Ontdek AutoPot XXL

Het AutoPot XXL systeem is speciaal ontworpen voor grotere planten en biedt een zeer efficiënte manier om uw planten te bewateren. Het systeem is eenvoudig te installeren en aan te passen aan uw individuele behoeften.

Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Dit systeem is ideaal voor de serieuze kweker die op zoek is naar een betrouwbare en effectieve manier om hun planten te bewateren.

Of u nu een ervaren kweker bent of net begint, het AutoPot XXL systeem biedt alles wat u nodig heeft om uw planten gezond en gelukkig te houden. Dus als u op zoek bent naar een bewateringssysteem dat geschikt is voor grotere planten en voorzien is van de AquaValve5, kies dan voor het AutoPot XXL systeem. U zult er geen spijt van krijgen!

XXL shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot XXL

Tray: 53,5cm x 43,5cm
Pot 35 Liter: hoogte 39cm / breedte 33cm (max)
Pot 50 Liter: hoogte 44cm / breedte 39cm (max)

Meer downloads

XXL aanbiedingenMeer

XXL Master Logo

XXL Deals

de eenvoudige manier om planten te laten groeien. Profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk alles
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 149,00.Huidige prijs is: € 139,00.
Aanbieding!
+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
 94,00 99,00

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?