Easy2Propagate

Ontkiemen en voorgroeien in een perfect klimaat

Kweekkunst begint met Easy2Propagate.

Waar zaailingen zich ontpoppen tot krachtige planten.

AutoPot Easy2Propagate productinformatie

 

Easy2Propagate is een geavanceerd propagatorsysteem dat speciaal is ontworpen voor het succesvol opkweken van zaden en stekken. Wat dit systeem echt onderscheidt, is de indrukwekkende dekselhoogte van 200 mm, wat betekent dat je jonge planten aanzienlijk meer hoofdruimte hebben dan bij elk ander verkrijgbaar propagatordeksel.

Deze extra ruimte geeft je de vrijheid om je zaailingen en stekken met gemak te verplanten, zonder dat ze belemmerd worden in hun groei.

De groeikracht in elke zaadje en stekje, met Easy2Propagate.

Easy2Propagate onderscheidt zich door vier grote, volledig verstelbare ventilatieopeningen, waardoor telers ongekende controle hebben over de omgeving waarin hun jonge planten gedijen. Of je nu de luchtvochtigheid wilt aanpassen, de temperatuur wilt regelen of gewoon wat frisse lucht wilt laten circuleren, Easy2Propagate maakt het allemaal mogelijk.

Dit krachtige propagatorsysteem maakt ook gebruik van bewezen technologie uit de AutoPot-serie, met vier 9 mm leidingen die zorgen voor naadloze integratie met de AQUAvalve5 -bewateringssystemen. Hierdoor kun je niet alleen een ideale omgeving creëren voor je jonge planten, maar ook profiteren van het gemak en de efficiëntie van geautomatiseerde bewatering.

Het monteren van zowel het deksel als de inhoud van Easy2Propagate is snel en eenvoudig, en duurt slechts enkele minuten. Het resultaat is een uiterst effectieve kweekbak waarmee je nieuwe niveaus van succes kunt bereiken bij het opkweken van je kostbare zaden en stekken. 

Easy2Porpagate shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot Easy2Propagate

Propagator deksel: l 124cm x b 62cm x h 20cm
Propagator tray: l 120cm x b 55cm x h 5cm

Tip!: Meerdere systemen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden.

Meer downloads

Easy2Propagate systemenMeer

Easy2Propagate Deals

de eenvoudige manier om planten voor te groeien. Profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk alles

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?