Tray2Grow systemen

Van microgreens tot growbags

AutoPot Tray2Grow Systemen

Ontdek de AutoPot Auto3, Auto5, Auto8 en Auto9 systemen.

 

AutoPot Tray2Grow productinformatie

 

Ontdek Tray2Grow, het volledig geautomatiseerde en volledig energievrije systeem dat je vijf manieren biedt om je planten te kweken en water te geven.

Zaaitrays, kleine potten, kweekzakken, microkruiden en plantenbakken kunnen allemaal worden ondergebracht, waardoor dit het meest veelzijdige product is in het AutoPot-assortiment en een van de meest veelzijdige irrigatiesystemen in het algemeen.

1 systeem met 5 mogelijkheden

Tray2Grow is voorbereid op elke situatie en bevat optionele capillaire spikes die aan de binnenkant van de tray kunnen worden bevestigd. Deze doorboren de onderkant van een kweekzak, waardoor je het substraat binnenin kunt irrigeren.

Met de spikes verwijderd en capillair matmateriaal op zijn plaats kan Tray2Grow tot vier standaardformaat zaaitrays, twee micro-kruidentrays, willekeurig veel bodem-geperforeerde of biopotten, of onze ruime 107,5 liter stoffen plantenbak met frame herbergen. Aan elke kant van de tray zijn drie geleidingsgaten voor tuinstokken voor het ondersteunen van klimplanten, en er zijn drie ingelegde waterpasbubbels om ervoor te zorgen dat alles perfect horizontaal staat.

Ontdek nu Tray2Grow en geniet van het gemak en de veelzijdigheid om jouw planten optimaal te verzorgen. Maak jouw kweekervaring nog eenvoudiger en effectiever!

Tray2Grow Systemen shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot Tray2Grow systemen

Tray2Grow: 1115mm(L) x 410mm(B) x 95mm(H)

Tip!: Meerdere systemen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Voor meerlaagse oplossingen neem contact met ons op.

Meer downloads
Tray2Grow RCD Small Pots

Tray SystemenMeer

Tray2Grow Deals

Multifunctioneel tray systeem met diverse functies. Profiteer van onze aanbiedingen!

Bekijk alles

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?