AQUAvalve5

Het hart van elk AutoPot systeem

 

AQUAvalve5

Geautomatiseerde bewatering door zwaartekracht.

AQUAvalve5 systeeminformatie

Het AQUAvalve5 systeem wordt geleverd bij elk AutoPot bewateringssysteem.

Zodra het is aangesloten op de watertoevoer, regelt de AQUAvalve5 de waterstroom naar de planten met eenvoudige zwaartekrachtdruk vanuit een reservoir of tank van elke grootte. Er zijn geen pompen, waterleidingdruk, elektriciteit of timers vereist.

De behoeften van kwekers evolueren voortdurend en worden bediend door een steeds diverser scala aan voedingsstoffen. Met een 5 mm  invoeropening biedt de AQUAvalve5 de breedste range aan voedingsstoffen met een snellere stroom voor een snellere vulling, wat de efficiëntie van het systeem maximaliseert. Onderhoud wordt verminderd en het risico op verstopping geminimaliseerd.

 

Responsieve Watertoevoer

De AQUAvalve5 reageert uitzonderlijk goed op de behoefte aan water geven. Het opent om water te leveren tot een diepte van 20 mm / 3/4″ en sluit dan automatisch. Zodra de planten die hoeveelheid hebben gebruikt, opent de AQUAvalve5 opnieuw om de cyclus te herhalen.

U hoeft de behoeften van de planten niet te raden, aan te passen aan verschillende omstandigheden of onnodige pompen of computers opnieuw in te stellen.

Zorg ervoor dat de AQUAvalve5 en de tray waarin deze zich bevindt schoon zijn, vrij van obstakels en vuildeeltjes, en het zal uw planten vele jaren van water en voeding voorzien.

Bezoek shop

Altijd up to date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

AutoPot AQUAvalve5

 

Meer downloads

AQUAvalve5Meer

AQUAvalve5 Deals

Ontdek ons AQUAvalve5 assortiment en accessoires.

Bekijk alles

Overige AutoPot systemenMeer

1Pot Logo
Autopot 1pot
Flexi tank

Waarom kies je voor ons?